Marturie carticica cu citate
  • Marturie carticica cu citate
  • Marturie Carticica de dragoste E01

Marturie Carticica de dragoste E01

6,40 lei

cu TVA

Marturia are forma unei mici carti. Coperta este imprimata cu designul invitatiei sau papetariei de nunta comandate. Cele 4 foi ale cartii (8 pagini fata si verso) sunt tiparite cu citate scurte de dragoste sau despre familie, acestea putand fi selectate de fiecare cuplu in parte. Marturia este legata cu o panglica asortata cu celelalte culori ale cartii. Dimensiunea cartii este de aprox.  6.5 *8 cm.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Marturia are forma unei mici carti. Coperta este imprimata cu designul invitatiei sau papetariei de nunta comandate. Cele 4 foi ale cartii (8 pagini fata si verso) sunt tiparite cu citate scurte de dragoste sau despre familie, acestea putand fi selectate de fiecare cuplu in parte. Marturia este legata cu o panglica asortata cu celelalte culori ale cartii. Dimensiunea cartii este de aprox.  6.5 *8 cm.

Aceasta carticica are dublu rol: este o marturie ce serveste drept o amintire frumoasa pentru toti invitatii, dar inlocuieste si cardul de multumire pentru participarea la eveniment (multumirea se poate tipari pe ultima pagina a cartii). 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra. 

Altfeldeinvitatii
Referinta E01
Referinte specifice