Meniu nunta Univers lila
  • Meniu nunta Univers lila
  • Meniu nunta Univers lila

Meniu nunta Univers lila A026

4,50 lei

cu TVA

Meniul de nunta Univers lila este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, fundalul copertei fiind de culoare mov, in timp ce in interior textul este evidentiat de folosirea nuantelor de mov pe un fundal alb. Modelul este unul modern si simplist si poate fi integrat in decorul si tematica oricarei petreceri.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul de nunta Univers lila este realizat pe o coperta sidefata ce se pliaza in doua, fundalul copertei fiind de culoare mov, iar in interior textul este evidentiat de folosirea nuantelor de mov pe un fundal alb. Modelul este unul modern si simplist putand fi integrat in decorul si tematica oricarei petreceri.

Dimensiunile meniului sunt de aproximativ 12 x 19,5 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, meniul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta A026
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa