Meniu Masti venetiene
  • Meniu Masti venetiene

Meniu Masti venetiene

4,50 lei

cu TVA

Meniul Masti venetiene, special realizat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia este intregit de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului lagunar. Creat pe o coperta speciala ce se pliaza in doua parti, din materiale premium de cea mai buna calitate, meniul completeaza decorul salii de evenimente intr-un stil sic, plin de rafinament.

Citeste mai mult
Stil
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul Masti venetiene este unul dintre accesoriile de papetarie ce nu poate lipsi de pe mesele invitatilor, data fiind eleganta tip baroc a modelului si inspiratia venetiana, ce da un aer plin de rafinament decorului.

Disponibil in doua variante, cu masti venetiene sau cu initialele mirilor, meniul Masti venetiene este unul versatil, reusind sa se integreze cu usurinta in decorul salii de evenimente.

Dimensiunile sunt de aproximativ 19,5 x 12 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita a produsului. Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra.

Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra. Fiecare dintre produsele existente pe site au un set coordonat de papetarie.

Altfeldeinvitatii
Referinta A186
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa