Meniu nunta Mesaj handmade
  • Meniu nunta Mesaj handmade
  • Meniu nunta Mesaj handmade

Meniu nunta Mesaj handmade

4,00 lei

cu TVA

Meniul de nunta Mesaj handmade prezinta un design caracterizat prin eleganta si simplitate, fundalul cu aspect de hartie veche, ingalbenita de timp accentuand textul. La fel ca in cazul invitatiei, meniul prezinta un chenar decorativ menit sa incadreze textul, precum si fontul rafinat tip blazon folosit pentru coperta. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul de nunta Mesaj handmade este realizat pe o coperta speciala de cea mai buna calitate, avand un fundal inspirat din textura hartiei invechita si ingalbenita de trecerea timpului. 

Meniul se incadreaza foarte bine in cadrul evenimentelor organizate la castel sau cu tematica basm, avand dimensiunile de aproximativ 19,5 x 12 cm. 

Modelul poate fi modificat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra. Culoarea sau fontul utilizate pot fi modificate, de asemenea, la cererea dumneavoastra.

Fiecare dintre accesoriile de pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Altfeldeinvitatii
Referinta A025
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa