Meniu nunta Amintiri dulci
  • Meniu nunta Amintiri dulci
  • Meniu nunta Amintiri dulci

Meniu nunta Amintiri dulci

4,50 lei

cu TVA

Meniul Amintiri dulci prezinta un design elegant si simplist, cu accente romantice. Modelul prezinta un fundal cu note muzicale asezate pe portativ, carora li se adauga o cununa de flori marunte si un chenar menit sa evidentieze textul.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul Amintiri dulci prezinta un fundal cu note muzicale si o cununa de flori ce incadreaza textul, in interior textul fiind asezat pe un chenar de culoare roz deschis. 

Modelul se integreaza foarte bine in cadrul petrecerilor organizate in sezonul cald, avand un usor aspect primavaratic, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua.

Dimensiunile meniului Amintiri dulci sunt de aproximativ 12 x 19,5 cm, completand decorul salii de evenimente intr-un mod unic, simplist, plin de eleganta.

Meniul Amintiri dulci are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta A023
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa