Meniu Sclipiri de diamant
  • Meniu Sclipiri de diamant
  • Meniu Sclipiri de diamant

Meniu Sclipiri de diamant

4,50 lei

cu TVA

Meniul de nunta Sclipiri de diamant prezinta un design diafan oferit de cromatica discreta in nuante de roz pal si de rama in stil baroc ce incadreaza textul de pe coperta. Cu un imprimeu floral, meniul este foarte usor de integrat in cadrul oricarui eveniment, fiind disponibil in varianta cu glitter sau fara.

Citeste mai mult
Stil
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul de nunta Sclipiri de diamant prezinta un design diafan oferit de cromatica discreta in nuante de roz pal si de rama in stil baroc ce incadreaza textul de pe coperta.

Cu un imprimeu floral, meniul este foarte usor de integrat in cadrul oricarui eveniment, fiind disponibil in varianta cu glitter sau fara glitter pentru coperta, in functie de preferintele dumneavoastra.

Dimensiunile meniului sunt de aproximativ 19,5 x 12 cm. 

Modelul meniului poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, meniul de nunta Sclipiri de diamant are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta A191
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa