Meniu Poza dragostei
  • Meniu Poza dragostei
  • Meniu Poza dragostei

Meniu Poza dragostei

4,50 lei

cu TVA

Meniul de nunta Poza dragostei este realizat pe o coperta speciala sidefata printata fata-verso, modelul acestuia fiind unul evidentiat de fundalul preponderent alb si de accentele de culoare aduse de chenarul cu flori si de pata de culoare corai menita sa incadreze textul.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul de nunta Poza dragostei prezinta un model grafic evidentiat de fundalul preponderent alb si de accentele de culoare aduse de chenarul cu flori si de pata de culoare corai menita sa incadreze textul.

Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, meniul are dimensiunile de aproximativ 12 x 19,5 cm, modelul acestuia fiind foarte usor de incadrat in tematica oricarei nunti.

Modelul meniului poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, meniul de nunta Poza dragostei are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta A031
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa