Meniu Basm fermecat
  • Meniu Basm fermecat

Meniu Basm fermecat

4,50 lei

cu TVA

Meniul de nunta Basm fermecat este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, modelul grafic fiind complimentat de eleganta desavarsita a copertei visinii evidentiata de coroana si chenarul grafic cu aspect imperial, precum si de chenarul grafic folosit pentru interior. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Coperta visinie cu un aspect imperial a meniului prezinta o coroana ce incadreaza initialele mirilor fiind sustinuta de modelul grafic folosit pentru interiorul invitatiei. La interior, meniul prezinta un chenar grafic cu model elegant de culoare crem, inconjurat de un fundal de culoare roz pal care este menit sa complimenteze modelul si sa incadreze textul.

Dimensiunile meniului sunt de aproximativ 12 x 19,5 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, meniul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta A010
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa