Meniu nunta Cairo
  • Meniu nunta Cairo
  • Meniu nunta Cairo

Meniu nunta Cairo

4,50 lei

cu TVA

Cu un model grafic inspirat din povestile celor O mie si una de nopti, meniul iese in evidenta prin alaturarea unui chenar bine conturat de un imprimeu bogat ornamentat, cu aspect oriental. Aspectul oriental este accentuat si de folosirea unui font artistic in aceeasi tema pentru textul copertei. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cu un model grafic inspirat din povestile celor O mie si una de nopti, meniul iese in evidenta prin alaturarea unui chenar bine conturat de un imprimeu bogat ornamentat, cu aspect oriental. Aspectul oriental este accentuat si de folosirea unui font artistic in aceeasi tema pentru textul copertei. La interior, elementele de design grafic cu aspect oriental creeaza o bordura in partea inferioara a copertei, atragand atentia asupra textului.

Realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, meniul de nunta Cairo are dimensiunile de aproximativ 12 x 19,5 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, meniul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta ACN17
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa