Meniu Flori de bumbac

A195

New product

Meniul de nunta Flori de bumbac este realizat dintr-o coperta speciala printata fata-verso ce se pliaza in doua, modelul fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor cu tematica rustica datorita fundalului cu model tip panza de sac. Florile de bumbac complimenteaza modelul oferindu-i un plus de naturalete si eleganta, textul fiind evidentiat de un font de culoare alba.

Mai multe detalii

4,00 LEI

Mai multe informatii

Meniul de nunta Flori de bumbac este realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua, modelul fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor cu tematica rustica datorita fundalului cu model tip panza de sac. 

Dimensiunile meniului sunt de aproximativ 12 x 19 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, meniul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: