Meniu nunta Maraton pe bicicleta
  • Meniu nunta Maraton pe bicicleta
  • Meniu nunta Maraton pe bicicleta

Meniu nunta Maraton pe bicicleta

4,50 lei

cu TVA

Meniul de nunta Maraton pe bicicleta este realizat dintr-o coperta speciala printata fata-verso ce se pliaza in doua. Coperta meniului prezinta numele mirilor, data evenimentului si doua biciclete in stil vechi, in timp ce pe verso este scrisa o urare simpla. Meniul are un chenar decorativ ce incadreaza elegant atat textul la interior, cat si designul copertei, la exterior. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul de nunta Maraton pe bicicleta este realizat dintr-o coperta speciala printata fata-verso ce se pliaza in doua. Coperta meniului prezinta numele mirilor, data evenimentului si doua biciclete in stil vechi, in timp ce pe verso este scrisa o urare simpla.

Meniul are un chenar decorativ ce incadreaza elegant atat textul la interior, cat si designul copertei, la exterior. 

Ca dimensiuni, meniul are aproximativ 12 x 19,5 cm, atunci cand este pliat.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, meniul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta A204
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa