Meniu Destine legate
  • Meniu Destine legate
  • Meniu Destine legate

Meniu Destine legate

4,50 lei

cu TVA

Meniul Destine legate este realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua, modelul grafic fiind unul cu accente usor rustice. Cu un fundal discret in culori untoase, la care se adauga textul meniului puternic contrastant cu negru, meniul este ideal pentru a completa decorul oricarei sali de petreceri.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul Destine legate este realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua, modelul grafic fiind unul cu accente usor rustice. Meniul este printat fata-verso, coperta avand imprimate numele mirilor si data evenimentului, alaturi de un mic ornament situat deasupra acestora, imediat sub titlul sugestiv al meniului. 

La interior, textul este evidentiat prin utilizarea unui font elegant, dar si a contrastului creat intre culoarea copertei si textul propriu-zis. 

Meniul este ideal pentru a completa decorul oricarei sali de petreceri, dimensiunile fiind de aproximativ 12 x 19,5 cm.

Modelul poate fi personalizat in functie de preferintele dumneavoastra, culoarea sau materialele utilizate fiind adapate pentru a corespunde asteptarilor dumneavoastra. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Meniul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta A021
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa