Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Meniu nunta Serenitate transparenta
   Meniu nunta Serenitate transparenta

   Meniu nunta Serenitate transparenta

   Review  (0)
   4,50 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Meniul pentru nunta Serenitate transparenta este unul special, caracterizat printr-un design simplist si fin, conceput in jurul unor elemente florale discrete de culoarea bronzului accentuate de fontul de culoare neagra. Meniul este disponibil in doua variante, transparent si carton special, modelul fiind potrivit pentru a completa decorul oricarei sali de petreceri. 

   Tip carton :
   Quantity :
   9956 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Meniul pentru nunta Serenitate transparenta este unul deosebit de special si se prezinta in doua variante: carton special - din material premium de culoare crem mat si transparent - realizat din hartie de calc.

   Caracterizat printr-un design simplist si fin, modelul este creat in jurul unor elemente florale discrete de culoarea bronzului accentuate de un font foarte simplu de culoare neagra. 

   Meniul Serenitate transparenta in varianta carton special se bucura de o coperta speciala ce se pliaza in doua. Coperta prezinta numele mirilor si data evenimentului, in timp ce la interior regasim textul propriu-zis al meniului. 

   Varianta transparenta a meniului este realizata din hartie de calc, iar in cazul acestuia regasim doar textul printat la interior, alaturi de celelalte elemente decorative din partea superioara a paginii.

   Ca dimensiuni, ambele meniuri prezinta aproximativ 12 x 20 cm. 

   Meniurile au un set coordonat de papetarie, iar pentru a comanda se adauga in cos fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

   Modelul poate fi personalizat pentru a corespunda in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra, iar pentru a va convinge de calitatea materialelor va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

   Altfeldeinvitatii
   A211

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Meniu nunta Serenitate transparenta

   S-ar putea sa-ti placa

   Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

   Meniu nunta Serenitate transparenta

   Meniu nunta Serenitate transparenta

   4,50 lei