Meniu nunta Natura Verde
  • Meniu nunta Natura Verde
  • Meniu nunta Natura Verde

Meniu nunta Natura Verde

4,50 lei

cu TVA

Meniul de nunta Natura Verde este unul special, realizat pe o coperta sidefata de calitate superioara ce se pliaza in doua. Coperta meniului este frumos evidentiata de modelul unei frunze de monstera, in timp ce la interior aceleasi frunze evidentiaza marginile din stanga si din dreapta. Meniul este conceput in jurul unor nuante ce alterneaza de la alb, la verde si pana la auriu. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul de nunta Natura verde prezinta un model exotic dat de frunza de monstera imprimata pe coperta. Nuantele de verde aflate in contrast cu nuanta copertei, alba sidefata, sunt usor completate de mici accente aurii. 

Ca dimensiuni, meniul are aproximativ 12 x 19,5 cm.

Pentru a va convinge de calitatea materialelor va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Meniul are un set coordonat de papetarie, iar pentru a plasa comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite si in functie de necesarul pentru evenimentul dumneavoastra.

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra, culoarea folosita, materialele utilizate sau alte detalii fiind modificate la cerere.

Altfeldeinvitatii
Referinta A212
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa