Meniu nunta Art Nouveau

6,90 lei

cu TVA

Meniul pentru nunta Art Nouveau aduce in lumina o grafica moderna si speciala. Realizat dintr-o coperta de calitate premium, acesta este prevazut cu elemente grafice si tip text evidentiate, in nuante aurii, stralucitoare, date de folosirea foliei metalizate. Modelul are un set coordonat de papetarie.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul pentru nunta Art Nouveau  este realizat dintr-o coperta de calitate premium ce se pliaza in doua. Acesta este prevazut cu elemente grafice si text evidentiate, in nuante aurii, stralucitoare, si se potriveste de minune unui decor modern si special. 

Ca dimensiuni, atunci cand este pliat, meniul are aproximativ 11,5 x 18,5 cm. 

Modelul are un set coordonat de papetarie. Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra. Paleta coloristica, tipul de font utilizat sau alte detalii pot fi modificate la cerere. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem trimite la cerere o mostra fizica gratuita a produsului, cu un text aleatoriu.

Altfeldeinvitatii
Referinta M213
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa