Meniu de nunta Privirea ta
  • Meniu de nunta Privirea ta
  • Meniu de nunta Privirea ta

Meniu nunta Privirea ta

6,90 lei

cu TVA

Elegant si special, meniul Privirea ta este realizat dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua. Grafica simpla lasa insa sa se evidentieze textul si conturul argintiu stralucitor, iar fundita de pe coperta intregeste povestea. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Modelul meniului pentru nunta Privirea ta ofera o imagine eleganta si speciala decorului salii de evenimente. Modelul este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, desingul simplist fiind evidentiat de elementele argintii, completate cu succes de fundita alba din satin.

Ca dimensiuni, meniul are aproximativ  12 x 20 cm atunci cand este pliat. 

Meniul are si un set coordonat de papetarie, iar pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fieare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de calitatea materialelor utilizate va putem trimite, la cerere, o mostra gratuita a produsului, cu un text aleatoriu. 

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra. Paleta coloristica, tipul de font utilizat sau alte detalii pot fi modificate la cerere.

Altfeldeinvitatii
Referinta A069
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa