Meniu nunta Fara ezitare
  • Meniu nunta Fara ezitare
  • Meniu nunta Fara ezitare

Meniu nunta Fara ezitare

4,50 lei

cu TVA

Meniul Fara ezitare reuseste sa se evidentieze prin eleganta si simplitatea sa. Realizat dintr-o coperta speciala alba ce se pliaza in doua si cu detalii fin contrastante, acesta ramane intr-un registru clasic si diafan. Modelul se potriveste in aproape orice decor, iar nuanta maro-auriu folosita ofera o finete deosebita.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul pentru nunta Fara ezitare este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, iar designul este unul special si minimalist. Totusi, detaliile fine date de nuanta maro-aurie si micile detalii cu frunze ofera un farmec aparte modelului. 

Modelul poate fi integrat cu succes in decorul oricarei sali de petrecere, tocmai datorita elegantei si simplitatii grafice. 

Pe coperta avem imprimate si numele mirilor, precum si data evenimentului, la interior textul fiind unul aerisit, lizibil.

Ca dimensiuni, meniul are aproximativ 12 x 20 cm, atunci cand este pliat.

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra. Culoarea panglicilor sau alte detalii pot fi modificate la cererea dumneavoastra.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Altfeldeinvitatii
Referinta A035
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa