Meniu nunta Flori imbujorate
  • Meniu nunta Flori imbujorate

Meniu Flori imbujorate

4,50 lei

cu TVA

Meniul pentru nunta Flori imbujorate este realizat dintr-o coperta ce se pliaza in doua, modelul prezinta un chenar roz deschis ce incadreaza modelul atat pentru coperta, cat si pentru interior. Din punct de vedere grafic, modelul este unul elegant si rafinat, extrem de potrivit alaturi de decoratiuni in nuante pastel.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul Flori imbujorate prezinta un model grafic eleganta si surprinzator. Realizat dintr-o coperta ce se pliaza in doua, meniul are rolul de a completa mesele invitatilor si de a oferi informatiile necesare acestora. 

Modelul este unul destul de stimplu, insa elegant si atent studiat. Coperta este infrumusetata de un chenar decorativ pentru meniu, in timp ce in partea inferioara avem numele mirilor si data evenimentului. Modelul este prevazut cu un chenar decorativ de culoare roz de jur impreujur. 

Ca dimensiuni, meniul are aproximativ 12 x 19 cm, atunci cand este pliat. 

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra.

Fiecare dintre accesoriile existente pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului, cu un text aleatoriu.

Altfeldeinvitatii
Referinta A177
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa