Numar de masa Amintiri dulci N23 maro Mărește

Numar de masa Amintiri dulci

N023

New product

Numarul de masa Amintiri dulci prezinta un fundal cu note muzicale si un chenar de culoare roz deschis ce este infrumusetat de cateva flori micute. Modelul se integreaza foarte bine in cadrul petrecerilor organizate in sezonul cald, avand un usor aspect primavaratic.

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Numarul de masa Amintiri dulci prezinta un fundal cu note muzicale si un chenar de culoare roz deschis ce este infrumusetat de cateva flori micute. Modelul se integreaza foarte bine in cadrul petrecerilor organizate in sezonul cald, avand un usor aspect primavaratic, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua.

Dimensiunile numarului de masa Amintiri dulci sunt de aproximativ 10 x 12 cm, completand decorul salii de evenimente intr-un mod unic, simplist, plin de eleganta.

Numarul de masa Amintiri dulci are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: