Numar de masa Amintiri dulci N23 maro
  • Numar de masa Amintiri dulci N23 maro

Numar de masa Amintiri dulci

3,20 lei

cu TVA

Numarul de masa Amintiri dulci prezinta un fundal cu note muzicale si un chenar de culoare roz deschis ce este infrumusetat de cateva flori micute. Modelul se integreaza foarte bine in cadrul petrecerilor organizate in sezonul cald, avand un usor aspect primavaratic.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa Amintiri dulci prezinta un fundal cu note muzicale si un chenar de culoare roz deschis ce este infrumusetat de cateva flori micute. Modelul se integreaza foarte bine in cadrul petrecerilor organizate in sezonul cald, avand un usor aspect primavaratic, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua.

Dimensiunile numarului de masa Amintiri dulci sunt de aproximativ 10 x 12 cm, completand decorul salii de evenimente intr-un mod unic, simplist, plin de eleganta.

Numarul de masa Amintiri dulci are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta N023
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa