Numar de masa Candelabru Mărește

Numar de masa Candelabru N036

N036

New product

Numarul de masa Candelabru prezinta un model grafic elegant si simplist, conturat in jurul a doua culori - crem si grena - si trimite la ideea unui sirag de cristale din candelabru. Modelul este unul echilibrat si se incadreaza foarte usor in tematica oricarui eveniment, completand decorul salii de evenimente.

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Numarul de masa Candelabru prezinta un model grafic elegant si simplist, conturat in jurul a 2 culori - crem si grena - si trimite la ideea unui sirag de cristale din candelabru. Modelul este echilibrat si se incadreaza foarte usor in tematica oricarui eveniment, completand decorul salii de evenimente.

Numarul de masa este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua si are dimensiunile de aproximativ 10 x 12 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra. 

De asemenea, numarul de masa are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: