Numar de masa Candelabru
  • Numar de masa Candelabru

Numar de masa Candelabru N036

3,20 lei

cu TVA

Numarul de masa Candelabru prezinta un model grafic elegant si simplist, conturat in jurul a doua culori - crem si grena - si trimite la ideea unui sirag de cristale din candelabru. Modelul este unul echilibrat si se incadreaza foarte usor in tematica oricarui eveniment, completand decorul salii de evenimente.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa Candelabru prezinta un model grafic elegant si simplist, conturat in jurul a 2 culori - crem si grena - si trimite la ideea unui sirag de cristale din candelabru. Modelul este echilibrat si se incadreaza foarte usor in tematica oricarui eveniment, completand decorul salii de evenimente.

Numarul de masa este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua si are dimensiunile de aproximativ 10 x 12 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra. 

De asemenea, numarul de masa are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta N036
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa