Numar de masa Eleganta simpla Mărește

Numar de masa Eleganta simpla

N029

New product

Numarul de masa din setul de papetarie Eleganta simpla iese in evidenta prin detaliile fine si contrastante ale chenarului stralucitor cu glitter, avand si rolul de a usura procedura repartizarii invitatilor la mese. Produsul este potrivit pentru evenimentele luxuriante, rafinate, pline de bun gust si intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod unic.

Mai multe detalii

4,50 LEI

Mai multe informatii

Numarul de masa din setul de papetarie Eleganta simpla iese in evidenta prin detaliile fine si contrastante ale chenarului stralucitor cu glitter, avand si rolul de a usura procedura repartizarii invitatilor la mese.

Numarul de masa Eleganta simpla are dimensiunile de aproximativ 12,5 x 9,5 cm, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata de culoarea cuprului, completata fiind de un insert special. De asemenea, numarul de masa este completat de un chenar stralucitor realizat manual cu glitter, ce inconjoara insertul special conceput pentru coperta, unde intalnim si initialele mirilor, elegant incastrate intr-un detaliu grafic creionat de linii fine.

Cu un design elegant si echilibrat, asa cum ii spune si numele, produsul este potrivit pentru evenimentele luxuriante, rafinate, pline de bun gust si intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod unic.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: