Numar de masa Eleganta simpla
  • Numar de masa Eleganta simpla

Numar de masa Eleganta simpla

4,90 lei

cu TVA

Numarul de masa din setul de papetarie Eleganta simpla iese in evidenta prin detaliile fine si contrastante ale chenarului stralucitor cu glitter, avand si rolul de a usura procedura repartizarii invitatilor la mese. Produsul este potrivit pentru evenimentele luxuriante, rafinate, pline de bun gust si intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod unic.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa din setul de papetarie Eleganta simpla iese in evidenta prin detaliile fine si contrastante ale chenarului stralucitor cu glitter, avand si rolul de a usura procedura repartizarii invitatilor la mese.

Numarul de masa Eleganta simpla are dimensiunile de aproximativ 12,5 x 9,5 cm, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata de culoarea cuprului, completata fiind de un insert special. De asemenea, numarul de masa este completat de un chenar stralucitor realizat manual cu glitter, ce inconjoara insertul special conceput pentru coperta, unde intalnim si initialele mirilor, elegant incastrate intr-un detaliu grafic creionat de linii fine.

Cu un design elegant si echilibrat, asa cum ii spune si numele, produsul este potrivit pentru evenimentele luxuriante, rafinate, pline de bun gust si intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod unic.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta N029
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa