Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Numar de masa Masti venetiene
   Numar de masa Masti venetiene

   Numar de masa Masti venetiene

   Review  (0)
   3,20 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Numar de masa Masti venetiene, special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului lagunar. Realizat pe o coperta speciala ce se pliaza in doua, din materiale premium de cea mai buna calitate, numarul de masa intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic, plin de rafinament.

   Quantity :
   9960 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Numar de masa Masti venetiene, special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului lagunar.

   Realizat pe o coperta speciala de culoarea cuprului ce se pliaza in doua, din materiale premium de cea mai buna calitate, numarul de masa intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic, plin de rafinament.

   Dimenisunile aproximative sunt de 12 x 10 cm. Numarul este pliabil si poate fi asezat pe o suprafata plana, stand in picioare.

   Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita a produsului. Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra.

   Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra. Fiecare dintre produsele existente pe site au un set coordonat de papetarie.

   Altfeldeinvitatii
   N186

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Numar de masa Masti venetiene

   S-ar putea sa-ti placa

   Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

   Numar de masa Masti venetiene

   Numar de masa Masti venetiene

   3,20 lei