Numar de masa Masti venetiene Mărește

Numar de masa Masti venetiene

N186

New product

Numar de masa Masti venetiene, special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului lagunar. Realizat pe o coperta speciala ce se pliaza in doua, din materiale premium de cea mai buna calitate, numarul de masa intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic, plin de rafinament.

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Numar de masa Masti venetiene, special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului lagunar.

Realizat pe o coperta speciala de culoarea cuprului ce se pliaza in doua, din materiale premium de cea mai buna calitate, numarul de masa intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic, plin de rafinament.

Dimenisunile aproximative sunt de 12 x 10 cm. Numarul este pliabil si poate fi asezat pe o suprafata plana, stand in picioare.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita a produsului. Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra.

Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra. Fiecare dintre produsele existente pe site au un set coordonat de papetarie.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: