Numar de masa Petrecere cu stil Mărește

Numar de masa Petrecere cu stil

NP03

New product

Numarul de masa din setul complet de papetarie pentru nunta Petrecere cu stil prezinta un insert special ce prezinta un chenar decorativ cu elemente florale, aplicat pe coperta cu irizatii argintii. Simplitatea modelului face setul de papetarie versatil, usor de incadrat in tematica oricarui eveniment, facilitand repartizarea invitatilor la mese.

Mai multe detalii

2,90 LEI

Mai multe informatii

Numarul de masa Petrecere cu stil prezinta un insert special ce prezinta un chenar decorativ cu elemente florale, aplicat pe coperta cu irizatii argintii. Simplitatea modelului face setul de papetarie versatil, usor de incadrat in tematica oricarui eveniment, fie el cu tematica sau nu. Modelul se integreaza foarte bine in evenimentele organizate in sezonul cald, reusind sa completeze si sa infrumuseteze cu usurinta sala de evenimente.

Dimensiunile aproximative ale numarului de masa sunt de 10 x 12 cm.

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa indeplineasca toate asteptarile dumneavoastra. Culoarea copertei, a insertului sau alte detalii pot fi personalizate la cererea dumneavoastra, iar pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: