Numar masa Usor ca o pana Mărește

Numar masa Usor ca o pana

N019

New product

Numarul de masa Usor ca o pana prezinta un design elegant si natural, simplist, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua. Modelul grafic cu flori albastre si pene de paun se integreaza foarte bine in cadrul evenimentelor cu tematica natura, pasari sau pene de paun. 

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Numarul de masa Usor ca o pana prezinta un design elegant si natural, simplist, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua. Nuanta puternica de albastru evidentiaza modelul, completand decorul salii de evenimente intr-un mod unic.

Modelul grafic cu flori albastre si pene de paun se integreaza foarte bine in cadrul evenimentelor cu tematica natura, pasari sau pene de paun, dimensiunile acestuia fiind de aproximativ 10 x 12 cm. 

De asemenea, numarul de masa Usor ca o pana are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: