Numar de masa Poza dragostei
  • Numar de masa Poza dragostei

Numar de masa Poza dragostei

3,20 lei

cu TVA

Numarul de masa Poza dragostei prezinta un design echilibrat si modern, discret evidentiat de chenarul decorativ cu flori si de cromatica utilizata, respectiv nuante de verde, roz, rosu si corai. Modelul este foarte usor de incadrat in tematica oricarui eveniment, facilitand procedura repartizarii invitatilor la mese. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa Poza dragostei prezinta un model grafic evidentiat de fundalul preponderent alb si de accentele de culoare aduse de chenarul cu flori si de pata de culoare corai menita sa incadreze cifrele.

Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, numarul de masa are dimensiunile de aproximativ 10 x 12 cm, modelul acestuia fiind foarte usor de incadrat in tematica oricarei nunti.

Modelul numarului de masa poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, numarul de masa Poza dragostei are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta N031
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa