Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

 • Nou
  Numar de masa Mapamond
  Numar de masa Mapamond

  Numar de masa Mapamond

  Review  (0)
  3,90 lei
  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Numarul de masa Mapamond este realizat pe un carton gros ce se pliaza in doua, avand un model grafic cu harta lumii. Numerele au fost inlocuite cu capitalele lumii. Pot fi personalizate cu numele oricaror tari, orase. Lasati-va imaginatia libera si creati un decor tematic de poveste. Modelul se potriveste foarte bine in cadrul evenimentelor-concept calatorii, completand decorul salii de evenimente si facilitand procedura repartizarii invitatilor la mese.

  Quantity :
  9926 items
  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Numarul de masa Mapamond este realizat pe un carton gros ce se pliaza in doua, avand un model grafic cu harta lumii. Numerele au fost inlocuite cu capitalele lumii. Modelul se potriveste foarte bine in cadrul evenimentelor-concept calatorii, completand decorul salii de evenimente si facilitand procedura repartizarii invitatilor la mese.

  Dimensiunea numarului de masa este de 12cm x 10cm atunci cand este pliat. Numarul poate fi asezat pe o suprafata plana, deoarece este pliabil si sta in picioare.

  Modelul numarului de masa poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

  Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

  De asemenea, numarul de masa Mapamond are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

  Altfeldeinvitatii
  N192

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Numar de masa Mapamond

  S-ar putea sa-ti placa

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Numar de masa Mapamond

  Numar de masa Mapamond

  3,90 lei