Numar de masa Cer instelat Mărește

Numar de masa Cer instelat

N005

New product

Numarul de masa Cer instelat este realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, modelul grafic fiind oferit de un fundal albastru inchis, completat de o ghirlanda cu lumini specifica evenimentelor desfasurate in aer liber. Cu un aspect simplist si unic, numarul de masa poate fi integrat in decorul salii de evenimente, completandu-l.

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Numarul de masa Cer instelat este realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, modelul grafic fiind oferit de un fundal albastru inchis, completat de o ghirlanda cu lumini specifica petrecerilor desfasurate in aer liber. Cu un aspect simplist si unic, numarul de masa poate fi integrat in decorul salii de evenimente, completandu-l.

Dimensiunile numarului de masa sunt de aproximativ 10 x 12 cm. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem pune la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi modificat in functie de dorintelet dvs. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, numarul de masa are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: