Numar de masa Primavara
  • Numar de masa Primavara

Numar de masa Primavara

3,20 lei

cu TVA

Numarul de masa Primavara prezinta un design elegant si simplist evidentiat de simbolul central al ramurei de cires inflorite. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, numarul de masa este potrivit evenimentelor desfasurate in sezonul cald sau cele cu tematica asiatica.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa Primavara prezinta un design elegant si simplist pus in valoare de  simbolul central al ramurei de cires inflorite. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, numarul de masa este potrivit nuntilor desfasurate in sezonul cald sau cele cu tematica asiatica.

Dimensiunile numarului de masa sunt de aproximativ 10 x 12 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, numarul de masa are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta N038
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa