Numar de masa Retro chic
  • Numar de masa Retro chic

Numar de masa Retro chic

3,20 lei

cu TVA

Numarul de masa Retro chic prezinta un design elegant si simplist conturat in jurul unui fundal floral in nuante pastelate. Modelul este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, avand rolul de a completa decorul salii de evenimente si de a facilita repartizarea invitatilor la mese.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa Retro chic prezinta un design elegant si simplist conturat in jurul unui fundal floral in nuante pastelate. Modelul este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, avand rolul de a completa decorul salii de evenimente si de a facilita procedura de repartizare a invitatilor la mese.

Dimensiunile numarului de masa sunt de aproximativ 9,5 x 12 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, numarul de masa are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta NCN2
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa