Numar de masa Sigiliul timpului marsala
  • Numar de masa Sigiliul timpului marsala

Numar de masa Sigiliul timpului

4,90 lei

cu TVA

Numarul de masa Sigiliul timpului este unul special, realizat dintr-o coperta de calitate premium, ce se pliaza in doua. Modelul este disponibil in doua variante de culoare, argintiu si marsala. Coperta are un insert usor transparent, din hartie de calc ce este prins cu un sigiliu cu model floral de culoarea cuprului.

Citeste mai mult
Culoare
  • argintiu
  • Marsala
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa Sigiliul timpului este unul special, realizat dintr-o coperta de calitate premium, ce se pliaza in doua. Modelul este disponibil in doua variante de culoare, marsala si argintiu. Coperta are un insert usor transparent, din hartie de calc ce este prins cu un sigiliu cu model floral de culoarea cuprului. Numarul de masa are rolul de a completa decorul salii de evenimente, facilitand totodata procedura de repartizare a invitatilor la mese. 

Modelul este foarte usor de integrat in decorul si tematica oricarei petreceri, avand un aer distins si rafinat.

Ca dimensiuni, numarul de masa are aproximativ 10 x 11 cm.

Modelul poate fi personalizat astfel incat acesta sa corespunda in totalitate gusturilor si astepatrilor dumneavoastra, culoarea cartonului folosit sau a sigiliului fiind modificata la cerere. 

Numarul de masa are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Altfeldeinvitatii
Referinta N210
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa