Numar de masa Serenitate transparenta carton special
  • Numar de masa Serenitate transparenta carton special

Numar de masa Serenitate transparenta

3,20 lei

cu TVA

Numarul de masa Serenitate transparenta  este unul elegant si are rolul de a completa decorul salii de evenimente, facilitand totodata repartizarea invitatilor la mese. Disponibil in doua variante, in functie de materialul din care este realizat, respectiv din carton special sau transparent (din hartie de calc), numarul de masa este conceput in jurul unor nuante placute de bronz si negru.

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa Serenitate transparenta este unul deosebit de special, cu o grafica data de mici elemente florale decorative de culoarea bronzului. 

Modelul realizat din coperta speciala, dar si cel realizat din coperta transparenta din hartie de calc prezinta aceleasi dimensiuni, respectiv 10 x 12 cm. 

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda nevoilor dumneavoastra. Culoarea folosita sau alte detalii pot fi modificate in functie de preferintele dumneavaostra. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Pentru a comanda se adauga in cos fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in finctie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta N211
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa