Numar de masa N01
  • Numar de masa N01

Numar de masa N01

3,20 lei

cu TVA

Numarul de masa N01 prezinta un design elegant si simplu, conturat de modele grafice stilizate atent si o cromatica contrastanta in nuante de visiniu si alb. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, numarul de masa are rolul de a facilita repartizarea invitatilor la mese.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Numarul de masa N01 prezinta un design elegant si simplu, conturat de modele grafice stilizate atent si o cromatica contrastanta in nuante de visiniu si alb. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, numarul de masa are rolul de a facilita procedura de repartizare a invitatilor la mese si de a ajuta personalul in timpul petrecerii.

Dimensiunile numarului de masa sunt de aproximativ 9,5 x 12 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, numarul de masa are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta N01
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa