Numar de masa N01 Mărește

Numar de masa N01

N01

New product

Numarul de masa N01 prezinta un design elegant si simplu, conturat de modele grafice stilizate atent si o cromatica contrastanta in nuante de visiniu si alb. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, numarul de masa are rolul de a facilita repartizarea invitatilor la mese.

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Numarul de masa N01 prezinta un design elegant si simplu, conturat de modele grafice stilizate atent si o cromatica contrastanta in nuante de visiniu si alb. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, numarul de masa are rolul de a facilita procedura de repartizare a invitatilor la mese si de a ajuta personalul in timpul petrecerii.

Dimensiunile numarului de masa sunt de aproximativ 9,5 x 12 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, numarul de masa are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: