Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Sageata catre Nunta
   Sageata catre Nunta
   Sageata catre Nunta

   Sageata catre Nunta

   Review  (0)
   50,00 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Sageata pentru Nunta are rolul de a completa decorul creat pentru petrecerile de nunta, botez sau seri tematice, fiind o extraordinara si utila gaselnita mai ales pentru spatiile ce au create mai multe sali de evenimente. Dimensiunile sunt de aproximativ 20 x 40 cm, materialele folosite sunt de calitate premium. In pretul afisat nu este inclus si suportul / batul pentru sageata, iar modelul grafic al sagetii este ales de dumneavoastra pentru a fi in concordanta cu celelalte accesorii de papetarie comandate.

   Quantity :
   9998 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Sageata pentru Nunta este conceputa dupa modelul grafic dorit de dumneavoastra si in acord cu tematica evenimentului sau cu modelul grafic ales pentru invitatiile de nunta sau celelalte accesorii de papetarie. 

   Sageata pentru nunta este foarte utila in cadrul petrecerilor organizate la mai multe sali de evenimente, in locatiile cu hambar, de pe malul lacului sau de la cort. Acest accesoriu este ideal si in cadrul locatiilor ce au foisor pentru celebrarea cununiei, indrumand invitatii spre locatia dorita. 

   Modelele sunt realizate din hartie speciala de calitate premium iar acestea sunt ulterior aplicate pe un carton special gros ce are si rolul de sustinere, oferind totodata un aspect impunator si statuar decoratiunii in sine. 

   In pretul afisat nu este inclus insa si suportul / batul pentru sageata, iar modelul grafic al sagetii este ales de dumneavoastra pentru a fi in concordanta cu celelalte accesorii de papetarie comandate.

   Ca dimensiuni, modelul are aproximativ 20 x 40 cm. 

   Pentru a comanda se adauga produsul dorit in cosul de cumparaturi, in cantitatile dorite.

   Altfeldeinvitatii
   E15

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Sageata catre Nunta

   Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

   Sageata catre Nunta

   Sageata catre Nunta

   50,00 lei