Plic eleganta contemporana M015

4,50 lei

cu TVA

Un model deosebit de fin lucrat, structurat si simplist, cu o eleganta aparte. Acesta este place cardul Eleganta contemporana ce este realizat dintr-o coperta speciala alba, cu detalii grafice date de folia metalizata aurie. Place cardul are un buzunar interior lipit la ambele capete, indeplinind astfel si rolul de plic pentru bani.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul sau plicul de bani Eleganta contemporana reuseste sa se faca remarcat prin prisma modelului extrem de simplu si rafinat, evidentiat de elementele grafice aurii, stralucitoare.

Realizat dintr-o coperta de calitate superioara, alba, place cardul are la interior si un buzunar lipit la ambele capete.

Ca dimensiuni, place cardul sau plicul de bani are aproximativ 19 x 9 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita, cu un text aleatoriu.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a corespunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda adaugand in cosuld e cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M015
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa