Place-card plic de bani Mărește

Place-card plic de bani M026 Univers Lila

New product

Place cardul Univers lila este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua si are ca model grafic principal numele mirilor pe partea din fata, scrise cu font artistic, precum si urarea de primire si spatiul destinat numelor invitatilor pe verso. Avand si rolul de plic pentru bani, acesta completeaza decorul salii de evenimente si faciliteaza procedura de repartizare a invitatilor.

Mai multe detalii

2,30 LEI

Mai multe informatii

Place cardul Univers lila este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua si are ca model grafic principal numele mirilor pe partea din fata, scrise cu font artistic, precum si urarea de primire si spatiul destinat numelor invitatilor pe verso. Avand si rolul de plic pentru bani fiind prevazut cu un buzunar interior, acesta completeaza decorul salii de evenimente si faciliteaza procedura de repartizare a invitatilor.

Dimensiunile place cardului, atunci cand este pliat, sunt de aproximativ 19,5 x 9,5 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, place cardul Univers lila are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: