Place-card plic de bani
  • Place-card plic de bani

Place-card plic de bani M026 Univers Lila

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Univers lila este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua si are ca model grafic principal numele mirilor pe partea din fata, scrise cu font artistic, precum si urarea de primire si spatiul destinat numelor invitatilor pe verso. Avand si rolul de plic pentru bani, acesta completeaza decorul salii de evenimente si faciliteaza procedura de repartizare a invitatilor.

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Univers lila este realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua si are ca model grafic principal numele mirilor pe partea din fata, scrise cu font artistic, precum si urarea de primire si spatiul destinat numelor invitatilor pe verso. Avand si rolul de plic pentru bani fiind prevazut cu un buzunar interior, acesta completeaza decorul salii de evenimente si faciliteaza procedura de repartizare a invitatilor.

Dimensiunile place cardului, atunci cand este pliat, sunt de aproximativ 19,5 x 9,5 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, place cardul Univers lila are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta M026
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa