Plic de bani M038. Primavara
  • Plic de bani M038. Primavara

Plic de bani M038 Primavara

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Primavara prezinta un model grafic elegant cu o ramura e cires cu flori, fiind foarte potrivit evenimentelor desfasurate in sezonul cald. Place cardul prezinta si un buzunar interior prins la ambele capete, astfel incat indeplineste si rolul de plic pentru bani, fiind realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua.

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Primavara prezinta un model grafic elegant cu o ramura e cires cu flori, fiind foarte potrivit evenimentelor desfasurate in sezonul cald. Place cardul prezinta si un buzunar interior lipit la ambele capete, astfel incat indeplineste si rolul de plic pentru bani, fiind realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua.

Dimensiunile place cardului sunt de aproximativ 19,5 x 9,5 cm.

Pentru a va putea convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta M038
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa