Plic de bani M038. Primavara Mărește

Plic de bani M038. Primavara

M038

New product

Plicurile de bani pentru nunta Primavara sunt imprimate cu o dantla fina roz, peste care este scrisa urarea si numele mirilor. Elementul central este ramura cu flori de cires maro cu roz. Aceste place carduri sunt perfecte pentru nuntile de primavara dar si pentru o tema de nunta asiatica. Plicul de bani este coordonat cu invitatia 038 Primavara.

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Plicurile de bani pentru nunta Primavara sunt imprimate cu o dantla fina roz, peste care este scrisa urarea si numele mirilor. Elementul central este ramura cu flori de cires maro cu roz. Aceste place carduri sunt perfecte pentru nuntile de primavara dar si pentru o tema de nunta asiatica. Plicul de bani este coordonat cu invitatia 038 Primavara. Dimensiunea plicului, atunci cand este pliat, este de aprox. 10 x 20 cm.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: