Place card nunta Te-am gasit
  • Place card nunta Te-am gasit

Place card nunta Te-am gasit

3,20 lei

cu TVA

Place cardul de asezare Te-am gasit prezinta un design elegant si echilibrat, cu note romantice oferite de fundalul grafic cu note asezate pe portativ, flori si pene, dar si de cromatica discreta oferita de nuantele placute de mov, lila si roz. Modelul se integreaza in decorul oricarui eveniment, place cardul avand si rolul de plic pentru bani.

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul de asezare Te-am gasit prezinta un design echilibrat, modern, elegant, simplu si romantic, avand un model grafic cu flori si pene, completat fiind de un fundal cu note muzicale asezate pe portativ.

Dimensiunile place cardului sunt de aproximativ 20 x 9,5 cm si este realizat din materiale premium de cea mai buna calitate.

De asemenea, place cardul de nunta Te-am gasit are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta M022
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa