Plic de bani Atena
  • Plic de bani Atena

Place card Atena

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Atena prezinta un design simplist de inspiratie greceasca, avand drept simbol grafic cununa de lauri oferita eroilor si zeitatilor din Legendele Olimpului. Realizat pe o coperta speciala sidefata, place cardul indeplineste si rolul de plic pentru bani, facilitand totodata procedura de repartizare a invitatilor la mese.

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul pentru nunta Atena prezinta un design simplist si echilibrat, cu inspiratie greceasca, trimitand totodata la minunatele Legende ale Olimpului, in care eroii si zeii purtau cu mandrete o cununa de lauri ca semn al recunoasterii puterii lor.

Place cardul indeplineste si rolul de plic pentru bani, fiind realizat dintr-o coperta speciala sidefata cu dimensiunile de aproximativ 20,5 x 9,5 cm. 

Cu o cromatica discreta si simplista, designul place cardului este dat de modelul cununei de lauri care inconjoara numele mirilor si textul de multumire.

Modelul poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, place cardul de nunta Atena are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta MCN16
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa