Place card Eleganta simpla
  • Place card Eleganta simpla

Place card Eleganta simpla

5,40 lei

cu TVA

Place cardul din setul de papetarie Eleganta simpla iese in evidenta prin detaliile fine si contrastante ale chenarului stralucitor cu glitter, avand si rolul de a usura procedura repartizarii invitatilor la mese. Designul elegant si echilibrat face produsul potrivit pentru evenimentele luxuriante, rafinate, pline de bun gust si intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod unic.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul din setul de papetarie Eleganta simpla iese in evidenta prin detaliile fine si contrastante ale chenarului stralucitor cu glitter, avand si rolul de a usura procedura repartizarii invitatilor la mese.

Place cardul Eleganta simpla are dimensiunile de aproximativ 19,5 x 9,5 cm, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata de culoarea cuprului ce se pliaza in doua parti, completata fiind de un insert special. De asemenea, place cardul este completat de un chenar stralucitor realizat manual cu glitter, ce inconjoara insertul special conceput pentru coperta, unde intalnim si initialele mirilor, elegant incastrate intr-un detaliu grafic creionat de linii fine.

Cu un design elegant si echilibrat, asa cum ii spune si numele, produsul este potrivit pentru evenimentele luxuriante, rafinate, pline de bun gust si intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod unic.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta M029
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa