Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Place card Masti venetiene
   Place card Masti venetiene

   Place card Masti venetiene

   Review  (0)
   3,20 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Place card Masti venetiene, special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului lagunar. Realizat pe o coperta speciala, din materiale premium de cea mai buna calitate, place cardul sau plicul de bani intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic.

   Stil :
   Tip carton :
   Quantity :
   9950 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Place card Masti venetiene, special creat pentru evenimentele cu tematica inspirata din Carnavalul de la Venetia, completat de detaliile fine in stil baroc si eleganta plina de mister a orasului lagunar. Realizat pe o coperta speciala ce se pliaza in doua, din materiale premium de cea mai buna calitate, place cardul sau plicul de bani intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod sic, plin de rafinament.

   Disponibil in doua variante, cu masti venetiene sau cu initialele mirilor, place cardul Masti venetiene este unul versatil, reusind sa se integreze cu usurinta in decorul salii de evenimente.

   Dimensiunile unui astfel de place card sunt de aproximativ 19,5 x 9,5 cm. Place cardul are in interior un buzunar avand astfel si rol de plic de bani.

   Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita a produsului. Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra.

   Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra. Fiecare dintre produsele existente pe site au un set coordonat de papetarie.

   Altfeldeinvitatii
   M186

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Place card Masti venetiene

   S-ar putea sa-ti placa

   Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

   Place card Masti venetiene

   Place card Masti venetiene

   3,20 lei