Place card Petrecere cu stil

New product

Realizat pe o coperta speciala sidefata de culoare gri inchis sau albastru, cu un insert elegant, modern si contrastant, place cardul Petrecere cu stil se integreaza perfect in cadrul evenimentelor caracterizate prin rafinament si simplitate.

Mai multe detalii

2,90 LEI

Mai multe informatii

Place cardul din setul complet de papetarie pentru nunta Petrecere cu stil prezinta un insert special ce prezinta un chenar decorativ cu elemente florale, aplicat pe coperta cu irizatii argintii sau albastre, dupa caz. Simplitatea modelului face setul de papetarie versatil, usor de incadrat in tematica oricarui eveniment.

Dimensiunile aproximative ale unui astfel de place card sunt de 20 x 9,5 cm. Place cardul are un bunuzar interior, avand astfel si rol de plic de bani.

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa indeplineasca toate asteptarile dumneavoastra. Culoarea copertei, a insertului sau alte detalii pot fi personalizate la cererea dumneavoastra, iar pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: