Place card Sarutul soarelui albastru
  • Place card Sarutul soarelui albastru

Place card Sarutul soarelui

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Sarutul soarelui prezinta un imprimeu botanic versatil, usor de integrat in tematica oricarei nunti, indiferent de sezon, completand decorul salii de evenimente si facilitand procedura repartizarii invitatilor la mese. De asemenea, poate fi folosit si ca plic pentru darul de nunta.

Citeste mai mult
Culoare
  • albastru
  • galben auriu
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Sarutul soarelui prezinta un model grafic modern, cu plante, frunze si flori si este disponibil in trei nuante: gold, albastru si verde.

Place cardul are dimensiunile de aproximativ 19,5 x 9,5 cm, fiind printat pe o coperta speciala, sidefata, avand un chenar oval destinat numelor mirilor, numelor invitatilor si urarii de bun venit.

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate cerintelor si gusturilor dumneavoastra. Culoarea utilizata sau fontul pot fi modificate la cererea dumneavoastra. 

Fiecare dintre accesoriile existente pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

De asemenea, pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M003
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa