Place card Mesaj handmade
  • Place card Mesaj handmade
  • Place card Mesaj handmade

Place card Mesaj handmade

2,70 lei

cu TVA

Place cardul Mesaj handmade prezinta un model grafic elegant, cu aspect vintage, inspirat din paloarea hartiei peste care a trecut timpul. Printat fata-verso, place cardul prezinta initialele mirilor accentuate de un font tip blazon si un spatiu destinat numelor invitatilor, iar pe verso, urarea demultumire din partea mirilor. 

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Mesaj handmade prezinta un design simplist, elegant, fiind potrivit in cadrul evenimentelor organizate la castel sau cu o tematica aparte. Printat fata-verso, place cardul prezinta initialele mirilor accentuate de un font tip blazon si un spatiu destinat numelor invitatilor, iar pe verso, urarea demultumire din partea mirilor.

Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, place cardul Mesaj handmade are dimensiunile de aproximativ 19,5 x 9,5 cm. 

Modelul poate fi modificat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si asteptarilor dumneavoastra. Culoarea sau fontul utilizate pot fi modificate, de asemenea, la cererea dumneavoastra.

Fiecare dintre accesoriile de pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M025
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa