Place card Pecetea dragostei Mărește

Place card Pecetea dragostei

New product

Place cardul Pecetea dragostei prezinta un aer sofisticat, cu aspect baroc si o eleganta aparte, oferind salii de evenimente un caracter distins. Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, place cardul are rolul de a facilita procedura repartizarii invitatilor la mese, fiind folosit si ca plic de bani, datorita buzunarului interior special conceput.

Mai multe detalii

2,30 LEI

Mai multe informatii

Place cardul Pecetea dragostei prezinta un aer sofisticat, fiind potrivit mai ales in cadrul evenimentelor oragnizate la castel sau cu o tematica aparte. 

Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, place cardul Pecetea dragostei are dimensiunile de aproximativ 9,5 x 19,5 cm.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, fiecare dintre accesoriile de nunta de pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: