Place card Usor ca o pana Mărește

Place card Usor ca o pana

New product

Place cardul Usor ca o pana prezinta un design simplist si echilibrat, avand o cromatica puternic contrastanta. Realizat pe o coperta speciala sidefata, place cardul indeplineste si rolul de plic pentru bani, modelul grafic cu pene de paun si flori albastre fiind foarte usor de incadrat in evenimentele cu tematica natura, pasari sau pene de paun.

Mai multe detalii

2,30 LEI

Mai multe informatii

Place cardul usor ca o pana este realizat pe o coperta speciala sidefata, avand un design conturat de nuanta dominata de albastru intens si de penajul si florile ce infrumuseteaza modelul. 

Place cardul se integreaza foarte usor in cadrul evenimentelor cu tematica natura, pasari sau paun, avand dimensiunile de aproximativ 20 x 9,5 cm.

De asemenea, place cardul Usor ca o pana are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: