Place card Poza dragostei
  • Place card Poza dragostei

Place card Poza dragostei

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Poza dragostei prezinta un model compact si simplist, infrumusetat de un chenar decorativ cu flori in nuante contrastante. Cu un font elegant de culoare corai si un chenar colorat in aceeasi cromatica, place cardul indeplineste si rolul de plic pentru bani, facilitand in acelasi timp si procedura de repartizare a invitatilor la mese. 

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Poza dragostei prezinta un model grafic evidentiat de fundalul preponderent alb si de accentele de culoare aduse de chenarul cu flori si de pata de culoare corai menita sa incadreze textul.

Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, place cardul indeplineste si rolul de plic pentru bani si are dimensiunile de aproximativ 19,5 x 9,5 cm, modelul acestuia fiind foarte usor de incadrat in tematica oricarei nunti.

Modelul place cardului poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, place cardul pentru nunta Poza dragostei are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M031
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa