Place card Mapamond
  • Place card Mapamond

Place card Mapamond

3,20 lei

cu TVA

Place cardul de nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harti, fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii, completand decorul salii de evenimente. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul prezinta un buzunar interior si indeplineste un dublu rol: plic pentru bani si card de repartizare a invitatilor la mese.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul de nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harti, fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii, completand decorul salii de evenimente. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul prezinta un buzunar interior lipit in ambele laturi si indeplineste un dublu rol: plic pentru bani si card de repartizare a invitatilor la mese.

Dimensiunile place cardului sunt de aproximativ 19,5 x 9,5 cm.

Modelul place cardului poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, place cardul pentru nunta Mapamond are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M192
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa