Place card Mapamond Mărește

Place card Mapamond

New product

Place cardul de nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harti, fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii, completand decorul salii de evenimente. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul prezinta un buzunar interior si indeplineste un dublu rol: plic pentru bani si card de repartizare a invitatilor la mese.

Mai multe detalii

2,30 LEI

Mai multe informatii

Place cardul de nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harti, fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii, completand decorul salii de evenimente. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul prezinta un buzunar interior lipit in ambele laturi si indeplineste un dublu rol: plic pentru bani si card de repartizare a invitatilor la mese.

Dimensiunile place cardului sunt de aproximativ 19,5 x 9,5 cm.

Modelul place cardului poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, place cardul pentru nunta Mapamond are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: