Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

 • Nou
  Place card Mapamond
  Place card Mapamond

  Place card Mapamond

  Review  (0)
  3,20 lei
  Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

  Place cardul de nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harta lumii, fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii, completand decorul salii de evenimente. Realizat dintr-un carton gros special ce se pliaza in doua, place cardul prezinta un buzunar interior si indeplineste un dublu rol: plic pentru bani si card de repartizare a invitatilor la mese.

  Quantity :
  19442 items
  • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
  • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
  • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

  Place cardul de nunta Mapamond prezinta un model grafic cu harta lumii in nuante calde de galben, fiind foarte usor de integrat in cadrul evenimentelor-concept calatorii, completand decorul salii de evenimente. Realizat dintr-un carton special ce se pliaza in doua, place cardul prezinta un buzunar interior lipit in ambele laturi si indeplineste un dublu rol: plic pentru bani si card de repartizare a invitatilor la mese.

  Dimensiunile place cardului sunt de aproximativ 19,5 x 9,5 cm.

  Modelul place cardului poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

  Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

  De asemenea, place cardul pentru nunta Mapamond are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

  Altfeldeinvitatii
  M192

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Place card Mapamond

  S-ar putea sa-ti placa

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Place card Mapamond

  Place card Mapamond

  3,20 lei