Place card Basm fermecat
  • Place card Basm fermecat

Place card Basm fermecat

3,20 lei

cu TVA

Place cardul Basm fermecat prezinta un design aparte, cu aspect imperial, modelul grafic fiind sustinut de o coroana ce incadreaza numele mirilor. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul indeplineste un dublu rol: card de asezare a invitatilor la mese si plic pentru bani.

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul Basm fermecat prezinta un design aparte, cu aspect imperial, modelul grafic fiind sustinut de o coroana ce incadreaza numele mirilor.

Realizat pe o coperta speciala sidefata de culoare visinie, place cardul prezinta un design aparte, cu aspect imperial, fiind foarte usor de incadrat in decorul unor evenimente cu tematica basm sau castel.

Dimensiunile place cardului sunt de aproximativ 9,5 x 19,5 cm. Place cardul are un buzunar interior lipit in ambele laturi.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta M010
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa