Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Place card nunta Cairo
   Place card nunta Cairo

   Place card nunta Cairo

   Review  (0)
   3,20 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Place cardul de nunta Cairo prezinta un model inspirat din povestile celor O mie si una de nopti, avand un chenar grafic conturat de un imprimeu bogat ornamentat, cu aspect oriental. Place cardul intruneste un dublu rol: de plic pentru bani si de card pentru repartizarea invitatilor la mese, completand decorul salii de evenimente.

   Tip carton :
   Quantity :
   10000 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   place cardul are un model grafic inspirat din povestile celor O mie si una de nopti, iesind in evidenta prin alaturarea unui chenar bine conturat de un imprimeu bogat ornamentat, cu aspect oriental. Aspectul oriental este accentuat de folosirea unui font artistic in aceeasi tema pentru numele mirilor.

   Realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul Cairo are dimensiunile de aproximativ 9,5 x 19,5 cm si intruneste un dublu rol: de plic pentru bani si de card pentru repartizarea invitatilor la mese. Place cardul are un buzunar interior lipit in ambele laturi.

   Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

   Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

   De asemenea, place cardul are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

   Altfeldeinvitatii
   MCN17

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Place card nunta Cairo

   S-ar putea sa-ti placa

   Place card nunta Cairo

   Place card nunta Cairo

   3,20 lei