Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Place card Inima de gheata
   Place card Inima de gheata

   Place card Inima de gheata

   Review  (0)
   3,20 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Place cardul de nunta Inima de gheata prezinta un mix cromatic si geometric ce combina mai multe nuante discrete de albastru si forme hexagonale. Realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul indeplineste un dublu rol: plic de bani si card de repartizare a invitatilor la mese.

   Tip carton :
   Quantity :
   10000 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Place cardul prezinta un mix cromatic si geometric ce combina mai multe nuante discrete de albastru si forme hexagonale. Realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul se incadreaza foarte bine in tematica oricarui eveniment completand decorul.

   Dimensiunile place cardului sunt de aproximativ 9,5 x 19,5 cm. Place cardul este pliat si are un buzunar interior lipit in ambele capete astfel incat este si plic de bani.

   Modelul poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

   Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

   De asemenea, place cardul de nunta Inima de gheata are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

   Altfeldeinvitatii
   M194

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Place card Inima de gheata

   S-ar putea sa-ti placa

   Place card Inima de gheata

   Place card Inima de gheata

   3,20 lei