Place card Inima de gheata
  • Place card Inima de gheata

Place card Inima de gheata

3,20 lei

cu TVA

Place cardul de nunta Inima de gheata prezinta un mix cromatic si geometric ce combina mai multe nuante discrete de albastru si forme hexagonale. Realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul indeplineste un dublu rol: plic de bani si card de repartizare a invitatilor la mese.

Citeste mai mult
Tip carton
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Place cardul prezinta un mix cromatic si geometric ce combina mai multe nuante discrete de albastru si forme hexagonale. Realizat pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, place cardul se incadreaza foarte bine in tematica oricarui eveniment completand decorul.

Dimensiunile place cardului sunt de aproximativ 9,5 x 19,5 cm. Place cardul este pliat si are un buzunar interior lipit in ambele capete astfel incat este si plic de bani.

Modelul poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, place cardul de nunta Inima de gheata are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta M194
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa